Janove åpner Ugå-festivalen

0

Nå kan du oppleve Janove Ottesen for første gang etter Kaizers Orchestra la opp! Med konsert på Folken 17. mars skal han åpne hele Ugå-festivalen 2017.

Tekst: Ingvild Tjøstheim Steinsland. Pressefoto

Billettene til åpningskonserten av festivalen solgte ut på rekordtid! Man skulle nesten tro hele Kaizers Orchestra var i gang med et comeback. Folken har derfor valgt å sette opp en ekstrakonsert kvelden før, den 16. mars 2017. Billettene er i salg nå!
– Sist Janove stod på scenen var i september 2013 sammen med gamlebandet. Den gangen avsluttet han Kaizerkapittelet med åtte kvelder på rad for over 40 000 publikummere i DNB Arena i Stavanger, skriver Folken i en pressemelding.

Nå har han på nytt ambisjoner om å gjøre det han kan best og videreutvikle musikkstilen, tekstuniverset og liveopptredener i nye retninger. Sammen med han på scenen er: Børge Fjordheim på trommer, Mattias Hellberg på gitar, Micke Lohse på piano og orgler og Gulleiv Wee på bass.

Lørdag 16. mars 2017 kan du altså møte opp på Folken for å høre sanger som «Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger», «Verden Går Til Helvete, Tralala», «Marlene» og «Aldri La De Tru De Er Bedre Enn Deg». Flere av sangene har blitt spilt mye på radio, og har høy allsangfaktor.

For å lade opp til konserten tenker du sikkert at du vil høre gjennom alle sangene på repeat i en måned. Albumet «Artisten & Marlene» slippes 10. februar 2017 og kommer til å bli utgitt på en dobbelvinyl og på alle streaming-platformer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here