Oppskrift: Scones

0

Ingredienser:
2,5 dl hvetemel
1 dl fullkornshvetemel
1 dl frø (gresskarkjernefrø, solsikkefrø, linfrø)
2 ts salt
2 ts bakepulver
1 dl yoghurt naturell eller hytteost

Fremgangsmetode:
1. Bland alle de tørre ingrediensene.

2. Tilsett vann og yoghurt naturell eller hytteost til det er en god deig, cirka 2 dl.

3. Bak de i ovnen i 8-12 minutter på 200 C.

Social Cooking AS har eksistert siden januar 2015 og har hatt mange matkurs, private arrangementer frem til nå. De tilbyr kurs innen internasjonal mat, barnekurs, babymat og har fokus på helse enten det er allergier, vegansk, vegetarmat eller andre hensyn. Det er rimelige priser på kurs, og de tilbyr også studentpriser. Her i SmiS ønsker de å fokusere på oppskrifter som er billige og sunne, samtidig som det kan være litt nytt og spennende. Sjekk dem ut på socialcooking.no

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here