Nytt år, nye muligheter

1

Av Tuva Skei Tønset

Nyttårsforsetter. Uttrykte mål, ønsker og planer for det nye året. Kanskje vil man slutte å gjøre noe, eller kanskje vil man begynne med noe nytt. Til tross for at alles forsetter er ulike, kan vi enes om at målet må være å gi seg selv og andre økt livskvalitet. Intensjonen er at forbedringene skal vare lenge, men realiteten samsvarer ikke alltid med forventningene. Det betyr derimot ikke at man skal la være å prøve. Jeg er evig optimist og har mine nyttårsforsetter for 2016 klare.

Mitt første nyttårsforsett er å pleie all den kjærligheten som allerede finnes i livet mitt. Jeg vil bli flinkere til å ringe venninner som jeg kun ser to ganger i året. Jeg vil sette pris på den tiden jeg får med familien, fordi jeg vet at den ikke er ubegrenset. Jeg vil smile til fremmede på gaten og sette meg i innerste sete på bussen. Kjæresten min skal få mer ros og mindre kritikk. Han skal få høre at jeg setter pris på alt han gjør for meg. Jeg skal fortsette å gråte av urettferdigheter på tv, og jeg skal definitivt si «awww» hver gang en søt hund går forbi.

Mitt andre nyttårsforsett er å opprettholde gløden i forholdet. Jeg skal gidde å ha sex en tirsdags kveld selv om jeg aller helst vil se neste episode av «KUWTK». Leggene skal barberes, til tross for at de er tildekket mesteparten av tiden. Jeg skal lage middag oftere og smiske mer med svigerfamilien. Til bursdagen hans skal jeg kjøpe en fin gave, enda jeg mest sannsynlig har brukt opp studielånet to uker etter utbetaling. Jeg skal trene for å holde meg fin, slik at han kan være stolt av å holde hånden min i offentligheten.

Mitt tredje nyttårsforsett er å beundre andre jenters skjønnhet og ferdigheter uten å sette spørsmålstegn ved meg selv. Jeg skal komplimentere og la meg fascinere. Et pent fjes eller en veltrent kropp skal ikke få meg til å revurdere mitt eget utseende. Jeg skal ikke bli sjalu på andre jenter, og jeg skal ikke snakke ned om noen bak deres rygg. Uttrykket «hore» skal aldri mer komme ut av min munn, fordi jeg vet at vi jenter må stå sammen for å jevne ut forskjellen på hvor mange vi og gutter kan ligge med før det blir negativt.

Mitt siste nyttårsforsett er å gjøre mer av det som gjør meg lykkelig. Jeg skal være mer med mine fantastiske klassekamerater og trene regelmessig for overskuddets skyld. Jeg skal danse med en drink i hånden på byen, og jeg skal kjøpe fine kjoler til tross for at jeg burde spare pengene til utveksling. Jeg skal drømme om varmere steder på en daglig basis og glede meg til å tilbringe fire måneder i San Diego. Jeg skal se filmer i en trygg armkrok, og jeg skal gå masse på ski i Sirdalen – for så å ta et glass hvitvin på verandaen etterpå. Jeg skal se søppelserier for å koble av når jeg er stresset, og jeg skal ta uforskammet mange selfies hvis jeg føler meg fin!

Tusen takk for i år, jeg ønsker dere et 2016 fylt med masse sex, kjærlighet og selvtillit!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here