Eventyret avsluttes

0

maxresdefault

treFilm: The Hungergames: Mockingjay – Part 2
Regi: Francis Lawrence
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Danny Strong, Liam Hemsworth
Sjanger: Science fiction
Varighet: 137 min

Anmeldt av Sara B. Holmberg og Andora Hylland

Vi befinner oss i District 13 og Katniss våkner til et Panem klare til å ta opp en endelig kamp mot den totalitære president Snow og hovedstaden Capitol. Sammen med militære styrker og de overlevende deltakerne av «Sult lekene», begir Katniss seg ut på en dødlig arena i en hovedstad full av livsfarlige feller. Parallelt med dramaet er det den underliggende spenningen rundt spørsmålet om hvem som er venn og hvem som er fiende. Hvem kan hun stole på?

Den siste filmen i den spennende triologien er dessverre en skuffelse. Filmen bygger opp til spennende og følelsesladde øyeblikk, men når aldri toppen. Det går rett og slett for fort, og vi rekker ikke få reaksjoner før historien er gått videre. Filmen er holdbar fordi vi allerede er blitt fanget i historien gjennom de andre filmene. Med en unødvendig og klisjéaktig sluttscene sitter du skuffet igjen etter siste del av en ellers spennende triologi. Dyktige skuespillere og en historie vi allerede er blitt fanget inn i hever standarden på filmen. Det mest positive med den siste filmen til triologien er at vi får akkurat det vi søker; en avslutning.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here