“The Comedy Box ” en gal, gal verden.

0

Chi ton

Av Chi Ton

Sommeren har vært lang og god. Solen har stekt godt i Norge i år. Du som er student har kanskje sovet til langt ut på dagen, drukket frisk vin og kald øl, flørtet med han/hun med de fine øynene og bare nytt livet. Kanskje du til og med har gått på festival, kino eller show? Kost deg masse med kulturtilbud som har holdt den norske sommeren i live? Så digg, da!

For oss i «The Comedy Box» har sommeren vært langt fra bare gode solskinnsdager og «chil» liv. Det har gått i blod, svette, tårer, lange dager og frustrasjon. Vi har jobbet både dag og natt for å underholde alle solbrune, eller kanskje solbrente, mennesker som er på ferie. Men, vi har kunne skryte på oss at vi har skapt glede, latter og god sommerstemning for alle som har funnet veien inn til våre forestillinger. Det har vært intenst, krevende, men også veldig gøy når arbeidet blir vellykket. Vi har brukt hele sommer med å forberede høstens humorsesong for alle i Stavanger-regionen. Med andre ord – for deg!

Så hva driver vi med? «The Comedy Box» jobber hele året for å produsere humorproduksjoner av ulike kaliber. Vi har alt fra lavterskel stand up-klubber, alternativ humorfestival, internasjonale turnéer med norske komikere, til storlåtte produksjoner i konserthuset. Ja, vi gjør alt det som er gøy på scenen. Forhåpentligvis til folkets glede, og til studenter selvfølgelig. For alle våre produksjoner har gode priser til studenter, og vi vet at mange studenter hatt stor glede av latteren vi har kunne gi dem.

Man vet aldri helt hva man får, fordi ingen har kontroll på hva som kommer ut av ulike folk. Noen ganger ler man så mye at man tisser litt i buksa, andre ganger vil man bare stikke ut øynene sine.

Vi har stand up-klubber regelmessig gjennom hele året, hvor konseptet er enkelt. Fem komikere, to timer og mye latter! Hver kveld er en sammensatt miks av ulike type komikere med en konferansier som holder kvelden i gang. Dette er den såkalte «CLUB»-konseptet vårt. Som student må du kun punge ut 100 gærninger per forestillinger, så du får mye moro for pengene.

Ellers har vi også et annet konsept som er enda mer lavterskel, «risky», nervepirrende og uforutsigbart. Dette er vår «UnCut»-konsept. Dette arrangeres på studenthuset «Folken» annen hver fredag gjennom hel høsten. Her får du se nykommere gjøre sitt beste materiale, og de etablerte prøver nye ting. Man vet aldri helt hva man får, fordi ingen har kontroll på hva som kommer ut av ulike folk. Noen ganger ler man så mye at man tisser litt i buksa, andre ganger vil man bare stikke ut øynene sine. Men det er nettopp dette som gjør at «UnCut» er så gøy! Det er her vi finner våre uslipte diamanter. Er kanskje du den nye «UnCut»-stjernen? Meld deg på, da vel!

Vi ønsker både nye og gamle studenter velkomne til en ny sesong med mye moro. Vi har komikere som kommer fra alle Norges hjørner, både store internasjonale TV-stjerner og lokale helter fra Rogaland.

Velkommen til et nytt studentår og vi lover deg galskap, uforutsigbarhet og latter om du kommer til oss!

Koz og klemz (for dette er vel det dere kidza sier idag?)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here