Tirsdag 27.oktober startet rektorvalget

0

I høst skal det valges ny rektor og prorektor for perioden 01.januar 2016 til 31.juli 2019. Nå kan du være med å bestemme hvem som skal styre UiS de fire neste årene.

Rektor

Tekst og foto: Pernille Sivesind Thomsen

Valgperioden er fra tirsdag 27.oktober til mandag 02.november. Alle ansatte og studenter ved UiS kan bruke sin stemme til å avgjøre hvem som skal bli rektor og prorektor. Du får tilsendt linken til stemmesidene på din student- eller ansatt-mail. Valgresultatet blir klart på ettermiddagen 2.november.

Er du usikker på hvem du skal stemme på? Bli kjent med rektorparene her. Hvis du fortsatt er usikker på hvilket par du skal stemme på eller vil vite mer om hva de ønsker å oppnå på UiS, kan du også lese hva de snakket om på rektordebatten 13.oktober.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here