Paranormal gjentagelse

0

Paranormal Activity  The Ghost Dimension

Film: “Paranormal Acitivity: The ghost dimension” i 3D
Regi: Gregory Plotkin
Skuespillere: Chris J. Murray, Brit Shaw, Ivy George mfl.
Sjanger: Skrekk

 

Anmeldt av Pernille Sivesind Thomsen.

“Paranormal Activity”-filmene har gått slag i slag siden 2010, og hjemmevideoer ble aldri det samme igjen. Nå har film nummer seks i rekken nådd kinolerretet, og det spørs om det tar slutt her.

Vi følger en familie som består av Ryan, Emily og deres datter Leila. Ryan finner en boks i huset deres med et gammelt kamera, og oppdager etterhvert mystiske formasjoner gjennom linsen. Merkelige ting begynner å skje den lille familien, og Leilas oppførsel endrer seg drastisk. Formasjonene utvikler seg fra å være små partikler til å bli større og mørkere. Frykten deres fôrer den voksende skapningen, og den er ute etter datteren deres.

Filmen er som alle de andre “Paranormal Activity”-filmene, og det er inget nytt i verken handling eller situasjoner. Vi ser filmen gjennom et kamera der familien selv filmer, vi skvetter, vi ser noe unormalt og vi blir redd for små barn. Dette er en film som går helt likt som de andre filmene, både på godt og vondt. “The Ghost Dimension” trekker linjer til de tidligere filmene, og det er noe av det som gjør filmen spennende. Samtidig føles det ut som om du har sett filmen fem ganger før.

Store deler av filmen har ingen 3D-effekter, og til tider blir det irriterende å sitte med brillene på og vente på at de skal være til nytte. Det er først mot slutten at verdien av 3D-effektene kommer frem, for det er faktisk skummelt når du får en demon midt i fleisen.

“The ghost Dimension” er en solid skrekkfilm som får deg til å hoppe litt i kinosetet, men handlingen og scenene er såpass gjenkjennbare fra tidligere filmer at den ikke holder helt mål. Historien er som den alltid har vært, og det virker ikke som om dette blir den siste “Paranormal Activity”-filmen som kommer til verden.

Karakter: D

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here