Folkets favorittposisjoner

0

Vi er alle ulike og har forskjellige preferanser når det gjelder sex. Noe fungerer på noen, mens det samme kan virke klønete og rart for andre. Tilsynelatende kan dette virke negativt, da innøvde ferdigheter kan gå i vasken ved bytte av sexpartner.

tuvaav Tuva Skei Tønset

Personlig synes jeg det er topp at det norske folk er mangfoldig i foretrukne sexposisjoner. Jeg har hørt med et utvalg studenter om hvilken posisjon de ikke kan være foruten, og hvorfor.

«Min favoritt er når jenta ligger på magen, med en pute plassert under navelen. Den som har testet dette ut vet hva jeg prater om. En videre begrunnelse behøves ikke».

«Min favoritt er definitivt reverse cowgirl- fordi jeg er lat og liker rumper».

«Jeg foretrekker doggystyle- fordi jeg er litt mindre lat, men minst like glad i rumper!»

«Personlig synes jeg at spooning er SÅ deilig! Slik oppnår man både nærhet og ømhet. På en god andreplass kommer doggystyle, helst med en ordentlig mann som peiser på mens jeg selv kan chille litt».

«Min favorittposisjon er soleklart liggende doggystyle, med et godt grep rundt puppene til jenta. Da kommer jeg dypt inn, samtidig som jeg kan oppnå et høyt tempo. Denne posisjonen er kanskje på grensen til sadistisk, men jeg er glad i en god dose dominans. Liggende doggy passer som en avslutning på akten».

«En bulgarsk knute. Den tar syv timer å komme seg inn i».

«For min del så er det når en jente rir meg. Cowgirl viser omvendt dominans, og kan fort omgjøres til en ny posisjon. Den gir begge parter en form for kontroll, og mengden arbeid blir rettferdig fordelt».

«Så lenge det er under dynen og ingen ser meg, så er alt like godt!»

«The flat iron, bedre kjent som downward dog, eller belly flop, er min favoritt. Her ligger jenta på magen med bakdelen rettet litt oppover. Beina må være samlet, slik at inngangen blir stram og deilig. Samtidig ser det visuelt sett bra ut, da denne stillingen fremmer alle formene til jenta. Man kan variere stillingen ved å bytte på hvem som støter».

«Jeg liker å bli tatt i doggystyle, fordi jeg er ganske trang. I denne stillingen får jeg utvidet inngangen tilstrekkelig til behagelig samleie».

«Jeg liker misjonær, tross det kjedelige og trege stempelet stillingen har. Her får man virkelig kontakt, og kan se hverandre inn i øynene så det blir intimt. Denne kan man ikke ha med «randoms». Den fungerer bare med kjæresten. Her kan man kline litt også».

Ta lærdom av disse tipsene, og husk at alle er forskjellige!

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here