Disney klassikerne i SSO-stil

0

Stavanger Symfoniorkester gav på lørdag en hyllest til de gamle Disney klassikerne i Stavanger Konserthus. Programmet omfattet alt fra Mary Poppin’s “Chim Chim Cher-ee” til Frozen’s “Let it Go”, så alle hadde noe å nynne med på gjennom konserten.

IMG_1859

Tekst og foto: Caroline Sofie Holm

Filmkonserten fant sted i Fartein Valen-salen i Savanger Konserthus nå på lørdag. Sammen med mange flinke solister og hele Stavanger Symfoniorkester (SSO) dirigerte Nick Davies et flott show med et program for alle Disney-glade der ute. Nick Davies har en solid internasjonal karriere som orkester dirigent og med SSO har han dirigert flere fimkonserter.

IMG_1872

Claire Trusson synger sangen “colors of the wind” fra den velkjente disneyfilmen Pochahontas.

Før Claire Trusson begynte å synge sangen sin oppfordret hun alle i salen til å rope ut hvem som var deres favoritt prinsesse, det var mange navn som ble ropt ut blant annet “Belle”, “Askepott” og en helt kor av “Elsa”. De fleste fikk nok sett sin favoritt en gang i løpet av programmet, men i pausen fikk de også vist at det var ikke bare de på storskjermen som var prinsesser, men også de publikumet i selv .

IMG_1876Lerke Karlsen

 

Eva_og_Zoey_Meyer
Tvillingene Eva og Zoe Meyer

Etter pausen kom det mange hadde ventet på, Lisa Stokke, den norse stemmen til snødronningen Elsa, fremførte sangen “La det gå” iført en frostblå kjole.

IMG_1888Lisa Stokke

Helt på slutten ble det også et ekstranummer hvor alle artistene som hadde vært med gjennom programet kom frem på scenen og fremførte et siste nummer sammen.

IMG_1921Stuart Boother (t.v), Claire Trusson, Lisa Stokke, Deborah De Ridderer og John-Paul Briss

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here