Ditt oppdrag…er å bli underholdt

0

mission

 

 

 

 

 

 

 

terning

Film: Mission: Impossible – Rogue Nation
Regi: Christopher McQuarrie
Skuespillere:
Tom Cruise, Rebecca Ferguson,
Simon Pegg, Jeremy Renner, Sean Harris
Sjanger: Action / Thriller
Varighet:
131 minAnmeldt av: Rafael Motamayor

«Ditt oppdrag, om du velger å akseptere det, er å bli underholdt»

Det er fortsatt muligå lage en bra Mission: Impossible-film. Det er 19 år siden første filmen i Mission: Impossible-serien, basert på en tv-serie fra 60-tallet med samme navn, og nå kommer kanskje den beste filmen i serien.

Du trenger ikke å kjenne mye til filmserien for å vite hva du kan forvente. Selv navnet til filmen forteller hva den skal handle om. IMF (Impossible Missions Force) – agenten, Ethan Hunt (Cruise) er tilbake til det han gjør best; å utføre umulige oppdrag. Men da byrået hans er avviklet, står Ethan helt alene mens CIA er på jakt etter han. Nå må Ethan gjør alt for å hindre terroristbyrå Syndikatet i å ta over verden mens han prøver å få teamet sitt tilbake.

Regissøren Christopher McQuarrie, som også skrev manus, gjør en fantastisk jobb ved å ta ut bare det som er bra med Mission: Impossible-filmserien og lage en 2 timers film med det. Denne er ikke første gang McQuarrie jobber med Tom Cruise, han regisserte filmen «Jack Reacher» og skrev manuset til «Edge of Tomorrow». Han vet hvordan han skal lage en film som viser det beste av Tom Cruise, som også viser seg å være en av de beste skuespillerne i actionfilmer til nå. Filmen har ikke bare bra actionsekvenser, og det er mange av dem, den er også overraskende morsom. Simon Pegg gjør sitt beste som Benji når ham opptrer i scenen sammen med Tom Cruise, og Alec Baldwin og Jeremy Renner har den beste og morsomste scenen i hele filmen, noe som er meget verdsatt etter så mange actionsekvenser. Rebecca Ferguson også gjør en utrolig bra jobb som Ilsa Faust, en britisk agent som kanskje har tette bånd til Syndikatet men fortsatt redder Ethan her og der, og hun bruker ikke hæler hele tiden som Bryce Dallas Howard i «Jurassic World»!

Mission: Impossible – Rogue Nation er en nervepirrende, underholdende og overraskende morsom oppfølger til den spionfilmserien som kanskje er den beste til nå. Er dette en dyp film som kan vinne en Oscar? Nei. Er dette en film som vil gjøre at du tenker på eksistensialisme og filosofi i filmindustrien? Nei. Er dette en bra «popkornfilm»? Uten tvil! Dette er akkurat en av de filmene som du absolutt må se på kino, med en stor popkorn og cola, og alle dine venner. Blir du underholdt av denne filmen? Ja. Oppdrag utført

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here