Takker for seg

0

Patrick Langeland gikk av som daglig leder for Tappetårnet 1. april. Det synes han var litt vemodig.

DSC_0065 2

Tekst: Marte Hoel Romskaug
Foto: Mia Langås Flåta

Langeland har det siste året vært daglig leder for Tappetårnet.. Han har vært med på driften av Tappetårnet i to-tre år nå, og må innrømme at det er litt trist å gi seg.
– Vi har jo blitt som en stor familie, og som daglig leder har jeg hatt en slags farsrolle, sier Langeland.

Lærer å prioritere
Langeland har lært mye dette året. Både om seg selv, prioriteringer og særlig det å ta ansvar. Han forteller at det vanskeligste har vært å balansere arbeidsmengden med studiene som byggingeniør. Det har vært mye jobb, men han har lært å prioritere. Langeland forteller at alt slitet er verdt det når han ser tilbake på de store arrangementene.
– Når du står der litt i bakgrunnen og ser at 1500 personer storkoser seg, så er det en fantastisk følelse, sier han.

Skjulte endringer
Langeland søkte i hovedsak på stillingen fordi han hadde en del endringer han ville gjennomføre. Mye handlet om struktur, noe han følte at Tappetårnet manglet. Han har jobbet en del i det skjulte, med ting som kanskje ikke studentene ser, men som gjør at Tappetårnet kan vare i mange år til.
– Jeg har blant annet laget en del maler for de store arrangementene, slik at de går rundt økonomisk. For når jeg er gammel vil jeg høre at Tappetårnet fortsatt er i gang, sier Langeland.

DSC_0077

Ny leder
Det er mye som kreves for å være daglig leder. Langeland forteller at man må være flink med mennesker, og ikke være redd for å ta i et tak. I tillegg må man ha bein i nesa. Den som nå skal ta over som daglig leder er Tim Raaum Kristiansen. Han kommer rett fra stillingen som administrativ leder for Tappetårnet. Langeland synes det er bra at Kristiansen skal ta over, for da får man den kontinuiteten som er viktig.
– Steget fra administrativ leder til daglig leder byr naturligvis på nye utfordringer for min egen del, men både jeg og Thomas Ellingsen som nå sitter som økonomisjef har lært mye det året som har gått, som vi naturligvis vil ta med oss videre. Dette, i tillegg til at vi nå har en svært lovende arbeidsgruppe, gjør at jeg gleder meg stort til jobben videre, sier Raaum Kristiansen.

Han påpeker at det selvfølgelig er trist for Tappetårnet å miste en mann som Patrick Langeland på laget.
– Men forhåpentligvis er han ikke helt ferdig med Tappetårnet, selv om han nå ikke er en del av arbeidsgruppen, sier den nye lederen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here