Linn og Stine tester byen: Tango for alle penga

0

tester byen 3

Av Stine Serigstad og Linn Slåttedal Jacobsen

TANGO
ÅPNINGSTIDER: Onsdag – søndag: 22.00-03.00

POSITIVT: Fengende musikk, garderobe for 20 kroner, meget god peiling i baren.
NEGATIVT: Veldig høy musikk, ikke studentpriser.
TOALETTVURDERING: Rent og ryddig, men litt mørkt.

KLIENTELL: 25-45 år.
ALDERSGRENSE: 23.
CC: 150 kroner i helgene.
ØL: 84 kroner.
VIN: 89 kroner.

Karakter: C

Torsdag er muligens ikke den travleste kvelden på nattklubben Tango. Foruten to herremenn er lokalene tomme når vi entrer rundt midnatt. Det spilles høy musikk. Litt for høy musikk. Vi må rope til hverandre, noe som burde være unødvendig når vi nesten er de eneste til stede. Likevel er vi enige om at musikken er bra, og vi har begge mest lyst til å kaste oss på dansegulvet.

I baren står en hyggelig engelsk bartender. Philip Coombes heter han, og er litt ekstra sjarmerende når han sier -What can I get you, love? I tillegg imponerer han Linn når hun for første gang i Stavanger får servert Whiskey Sour med eggehvite – til den nette sum av 122 kroner. Coombes kan sakene sine altså.
-Tango er intimt, vennlig og vi har veldig mange stamkunder. Atmosfæren er annerledes her, sier han.

Tango har kanskje et rykte på seg som et litt mer elegant sted og for å ha strengere vakter som bryr seg ekstra mye om kleskode. Men Coombes forteller at dette ikke er for å være vanskelige.
-Vi er litt eksklusive, men det spiller ingen rolle hvem du er. Vi gir alle god service, og det er en fin blanding av folk her.

Klokken nærmer seg ett da det ramler inn et lass av jenter i stramme kjoler og høye hæler. De er samlet rundt baren og på dansegulvet, og det kan virke som det er en skikkelig girls’ night out. Midt i blant dem står australieren Jared William Fox. Han tar turen hit av og til når han ønsker en litt annen stemning enn det man finner på andre siden av Vågen.
-Jeg blir litt lei av den siden. Det er på en måte litt mer classy her. Også er ikke jentene like lette på tråden på denne siden. Det gir meg en større utfordring, sier Fox med glimt i øyet. Han er enig med oss når det gjelder musikken. -It’s sick! Full fest og DJ’en spiller gode beats.

Jentene i stramme kjoler og høye hæler tar fullstendig over dansegulvet. De svinger med lange blonde lokker og digger DJ’en. Selv om Tango hadde oddsene mot seg, leverte nattklubben en bra kveld. Likevel stikker vi tilbake til andre siden av Vågen, og tar australieren med oss.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here