52 var med på UiS-løpet

0

Tirsdag 21. april gikk startskuddet for UiS-løpet. Hele 52 studenter hadde møtt opp for å bli med på løpet som nå har blitt en tradisjon. UiS løpet

Av: Ingvild Siglen Berger.
Alle foto: Frank Bremnes, SiS.

Flere tilskuere hadde møtt opp for å heie de 52 deltakerne til mål. UiS-løpet, som normalt er 4 km langt, var i år kortet noe ned, til ganske nøyaktig 3,4 km i hardt terreng. Til tross for kald vind hadde en rekke løpere valgt å delta i shorts og t-skjorte, og samtlige måtte forsere kraftbakken opp bak studentboligene på Campus Ullandhaug 2 ganger.

Dag Einar Bøtun ble årets vinner, og han kom i mål med vinnertiden 10:30,9. Beste jente ble Marie Stensholt med tiden 13:57,8. I lagkonkurransen var det UiSI fotball som stakk av med seieren, foran Team GC og BIF IL.

UiS-løpet er et arrangement i regi av Studentpresten og UiSI. Stefan Emmerhoff, Kristine Odland Johansen, Signe Amalie Herland, Mikael Johnsen og Henrik Parnemann er de ansvarlige for årets løp, som viste seg å bli en kjempesuksess.

– Fantastisk oppmøte i år både blant publikum og løpere. Vi håper på enda flere neste år, hvor vi skal ta UiS løpet til nye høyder! Jeg er ekstremt imponert over vinneren av både dame og herreklassen, sier Henrik Parnemann til SmiS.

Årets vinnere:

UiS Løpet

Her kan du sjekke resultatlistene etter UiS-løpet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here