Oppdatert tabell: Stavanger Studentliga

0

Det går unna i Stavanger Studentliga. Sol og varme for tiden betyr mange ivrige fotballspillere.

tabell stavanger studentliga

 

Slik ser tabellen ut per dags dato. Flere av lagene i Stavanger Studentliga har klart å holde opp mot to faste treninger i uka, gjerne i tillegg til en kamp eller to i helgene.  Etter denne helgens kamper har nå alle lag gitt fra seg poeng, men hverken BIF IL eller Petro IL klarte å sikre seg en seier i helgens kamper.

Tappetårnet FK viste styrke mot Petro IL og resultatet ble 0-0, mens BI sitt store mannskap klarte å overliste BIF IL 5-4. Etter 7 av 10 spilte kamper er det fortsatt BIF IL som holder på tabelltoppen, med bare et poeng mer enn Petro IL. Disse to gigantene møter hverandre i siste kamp i ligaen, som muligens kan bli en slags finale.

Engasjerte
– Det er utrolig morsomt å se aktivitetsnivået til så mange studenter bare øke utover sesongen, noe som lover godt for ny sesongstart fra høsten av, hvor sesongen vil vare helt frem til neste sommer. Vi håper på enda flere påmeldte lag, sier Henrik Parnemann.

Han er imponert over studentenes engasjement.
– Det er alltid bra oppmøte både på banen og på sidelinjen! Beste kamp så langt var vel Aksel vs. BIF IL. Da var det sirka 30 tilskuere som så kampen. Siden Aksel vartet opp med vafler og BIF med kaffe, ble det god stemning på tribunen i en derbykamp. Vil oppfordre alle lag til å fri litt mer til tilskuerne sine, sier Parnemann.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here