UGÅ-åpning og Beistringsprisvinner

0
ION Racing-teamleder Erik Vassøy Olsen tok imot Begeistringen.

ION Racing ble vinnerne av Begeistringsprisen 2014. Vinnerne ble annonsert under åpningen av UGÅ.

ION Racing-teamleder Erik Vassøy Olsen tok imot Begeistringen.
ION Racing-teamleder Erik Vassøy Olsen tok imot Begeistringen.

Av: Ingvild Siglen Berger (tekst og foto).

Det var ION Racing som stakk av med Begeistringsprisen for 2014. Prisen ble utdelt under den offisielle åpningen av UGÅ, og rundt 70 personer hadde møtt opp for å overvære åpningen og utdelingen av prisen.

– Jeg vil takke alle i teamet. ION Racing er for alle, og alle de som står her med meg har jobbet hardt for å skape et godt miljø i organisasjonen, sa Erik Vassøy Olsen, teamleder i ION Racing, da han tok imot selve BegeistRingen på vegne av organisasjonen.

Mange forslag
Begeistringsprisen er en anerkjennelse til alle som gjør en innsats for et godt studentmiljø ved Universitetet i Stavanger, og premien er en BegeistRing på sokkel, samt 20.000 kroner. Årets jury fikk inn hele 23 forslag til mulige kandidater for prisen.

– Juryen uttrykker begeistring til alle de foreslåtte, sa jurymedlem og studentprest Stefan Emmerhoff.

Fem forslag ble nominert til finalen, og disse var BIF – Byggingeniørenes linjeforening, Noria Abdullah, ION Racing, UiSI – Universitetet i Stavangers Idrettslag og Henrik Busengdal. Prisen tildeles for arbeid gjort året i forveien.

UGÅ i gang
Studentfestivalen UGÅ er offisielt i gang, og under åpningen stod blant andre Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø på talerstolen, samt UiS-rektor Marit Boyesen og BI-direktør Ragnhild Wiik.

– Jeg vil takke de som er med på å arrangere UGÅ. Jeg vet at det krever mye hardt arbeid for å lage en slik festival. Gratulerer med et utmerket program for UGÅ 2015, sa Sagen Helgø.

UiS-rektoren uttrykte sin begeistring for studentenes engasjement.

– Jeg er glad for at studentene engasjerer seg og lager et så flott arrangement. Dette er flott for studentbyen Stavanger, sa Boyesen.

Første post på programmet under årets UGÅ-festival er UGÅ Kick-Off i kveld, kl. 20 på Folken. Arrangementet holdes i samarbeid med premierefesten til Kaizers Orchestra.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here