Klar for åpen dag

0

Tirsdag 10. mars er det åpen dag på Universitetet i Stavanger. 10.500 studenter og 1300 ansatte har fått fri fra studier og forelesninger når Campus Ullandhaug åpner dørene.

plakat_åpendag2015

Av: Ingvild Siglen Berger (tekst) og Asbjørn Jensen/UiS (foto).

 

Alle som er nysgjerrige på hva som foregår på Universitetet i Stavanger (UiS) kan tirsdag komme på åpen dag på campus.

– Campus Ullandhaug åpner dørene på vidt gap og viser fram fasiliteter og folk – til alle som er nysgjerrige på hvordan det er å være student på Universitetet i Stavanger, skriver universitetet i en pressemelding.

Hvert kvarter skal studenter gi omvisning på campus, ansatte, studenter, studentorganisasjoner og linjeforeninger skal stå på mer enn 80 ulike stands i løpet av dagen, og det holdes over 50 ulike foredrag.

– Her spenner tema vidt og godt, fra foredrag med spiselige smaksprøver til vitenskapelige smakebiter på menyen. Vi viser dessuten frem våre spennende laboratorier; petroleum, robot, maskin, elektronmikroskop, medisinteknisk, matematikk og naturfag, organeller og sykepleielab’en, heter det i pressemeldingen.

Årets åpen dag arrangeres for åttende gang, og hadde nesten 2000 besøkende i fjor. I år er målet at enda flere skal ta turen innom campus Ullandhaug førstkommende tirsdag mellom klokken 9 og 14.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here