Spellemann 2014

0

SmiS var til stede på den røde løperen i Stavanger Konserthus under helgens Spellemannprisutdeling. 

Tekst: Ida Marie Stokkelien
Foto: Julie Renée Buene
_THH5862

Marion Ravn så flott ut i en kjole fra det svenske merket Dagmar.

_THH5857

Anders Nilsen gledet seg til å opptre under showet. Låten hans ”Salsa Tequila” var nominert i kategorien ”årets hit”, men måtte se seg slått av Admiral P sin låt ”Engel”.
– Det er jo veldig spesielt at en låt jeg lagde inne på soverommet er nominert til årets hits. Det er jo selvfølgelig veldig gøy, men jeg har overhodet ingen forventninger om å vinne. Jeg er her først og fremst for å opptre, og har et heseblesende show og vise frem. Det blir så bra, sier Nilsen.

_THH5870

Pål Tøien, alias OnklP, var også en av dem som måtte gå tomhendt hjem fra prisutdelingen.
– Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om det prisgreiene. Vi er her for å spille og more oss, så det blir en bra kveld. 2014 var jo et jævlig bra musikkår i Norge med mange store suksesser, så det blir nok mange bra vinnere, sier Tøien.

_THH5964

Blogger Linnéa Myhre gikk i en sort kjole fra Nina Jarenbrink. Hun hadde også fått med seg en pose smågodt i partyveska.

_THH5971

Sondre Lerche fikk heller ingen pris lørdag kveld. Han kom med kjæresten Linnéa Myhre.

_THH6000

Gabrielle skilte seg ut fra alle de elegante kjolene. Hun hadde gått for en avslappet stil med en vintage Levis 501, sko fra Urban Outfitters.

_THH6018

Kaja Gunnufsen var nominert som årets nykommer for plata ”Faen Kaja”, men det ble Emilie Nicolas som vant prisen.
Kaja var klar for fest til tross for at hun er høygravid. Kjolen hennes var secondhand.
– Det er den eneste kjolen jeg har med nok stretch, sier Gunnufsen.

_THH6038

Store P vant i kategorien ”urban” med plata ”Regnmannen.”  Han kom på festen med sin manager Leo Ajcic som hadde stor tro på pris til Store P.
– Jeg håper virkelig han vinner, han fortjener det! Store P er jo faktisk eneste ordentlige rapperen i hele prisutdelingen utenom OnklP, og siden Onkl har begynt med denne rockegreia har jeg tro på at Store P vinner denne. Onkl er en god kompis som jeg unner han å vinne, men nå håper jeg det kan være regnmannen sin tur å få litt ekstra skryt, sier Ajcic.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here