Nytt år, ny Fadderuke

0

Denne uken holdt Fadderstyret ved UiS åpent informasjonsmøte, hvor fremtidige faddere og fadderledere møtte opp. På agendaen sto blant annet gjennomgang av hva som blir nytt i år.

fadder

Av Marit Sofie Strand (tekst og foto).

– Tidligere har det vært slik at man gjerne har valgt bort noen av dagene, til fordel for andre. I år skal dette bli umulig, sa faddersjef Christian Pettersen på informasjonsmøtet.

Ifølge Fadderstyret vil fokuset på arrangementer og artister være mye større under hele uka enn det har vært tidligere. Fredagen i Fadderuka meddelte Fadderstyret at vil bli en viktig dag.

– Det vil bli et tema man ikke vil gå glipp av, sa Pettersen.

Faddersjefen hintet om en fest som vil bli på størrelse med Oktoberfest, om ikke større.

Nye løsninger
Nytt av Fadder 2015 er rebusløpet «The Amazing Race», hvor det vil være poster rundt om på campus og i Stavanger sentrum. Nye løsninger på køsystem, billettsalg og telt ble også tatt opp på informasjonsmøtet.

– I år vil det bli slik at man kam kjøpe billetter til arrangementene samme dag som de holdes. Billettprisene er også endret, og det vil ikke koste mer enn 100 kroner per arrangement, sa Pettersen.

Det vil som årene før også være alkoholfrie arrangementer. Blant annet vil Stavangeren holde revy, Adecco vil holde foredrag om jobb på siden av studiene, og Tou Scene vil også ha arrangementer.

«Fadderuken er ikke til for at dere skal få en selvtillits-boost. Den er til for å bedre studentmiljøet!»

Det stod det på Powerpointen da det ble gjennomgått hva som forventes av årets faddere og fadderledere.

– Vær en god ambassadør for studentmiljøet, sørg for at alle fadderbarn blir tatt like godt imot og vær tilgjengelig, sa Faddersjefen.

Han poengterte at dette er det viktigste å ha i tankene som fadder – hele Fadderuken.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here