Leketøy du ikke vokser fra

0

Av Julie Renée Buene

Sexleketøy. Det er noe helt eget og eksklusivt ved det. I motsetning til de som potensielt kunne tilfredsstilt deg av mennesker, så kan du være helt sikker på at hvis du går til anskaffelse av et sexleketøy – så er det helt ubrukt. Det er bare ditt. Du kan stole på det. Det er faktisk ikke noe et godt lekeobjektet ikke kan gi deg, som et menneske kan. Det eneste er hvis du er tilhenger av nærhet. Da kan et annet menneske være greit å ha til en forandring, en sjelden gang. Sexleketøy kysser deg ikke, men de kommer ofte med orgasme-garanti. Heldigvis trenger vi ikke å velge.

Selv kan jeg ikke snakke så mye for gutta. Jeg har lite erfaring med sexleketøy som er laget utelukkende for gutter til bruk alene, og dessuten finnes det et mindre utvalg for gutta. Det jeg har sett mest av er såkalte «flashlights», også kalt lommefitter. De har alltid fascinert meg. Mest fordi de er mindre diskré i design enn mange av leketøyene for jenter. De skal helst være en kopi av et underliv. Jeg kjenner ikke mange, så vidt jeg vet etter å ha spurt, som eier eller har prøvd en av disse. Min erfaring er at gutter synes det er pinlig å kjøpe og bruke det, og de føler heller ikke behovet for det. De som faktisk har én, fikk det som en tullegave fra kompisene på 18-årsdagen.

For jentene har jeg erfart at det er litt mindre tabu med sexleketøy, selv om det fortsatt er mange som er skeptiske. Det er synd, for de aner ikke hva de går glipp av. Alle jenter burde eie en vibrator. Eller 15 for den saks skyld, for det finnes så mye forskjellig.

Hvis du bare skal ha én eneste ting, sånn typ den du tar med deg hvis du bare får ha ett sexleketøy med deg på en øde øy, så er rabbit-vibratorer de aller beste. De har vibrasjon i selve dildoen, samt en egen vibrator for klitoris. Det er uten tvil en god investering, men ikke spar på pengene. De aller beste er de dyreste. Du kommer ikke til å angre på det. Dronningen av disse etter min mening er Lelos Soroya, vinneren av den store sexleketøytesten 2011. Den har et lekkert design (ser ikke ut som en gelepenis i det hele tatt), er oppladbar, stille og har flere ulike rytmer og styrker i vibrasjon.

Hvis du får ta med deg to sexleketøy på en øde øy, burde nummer to være en liten klitorisvibrator. De kan brukes alene, men er først og fremst et perfekt verktøy for å ta parsexen til nye høyder. De er billigere enn førstnevnte, og er ofte nok hjelpemiddel til å oppnå det man vil. Da er det lurt å velge en der du selv kan variere styrke i vibrasjon. De som bare har en styrke kan være for kraftige for mange. Key kom for ikke lenge siden ut med et godt eksempel på det. Den såkalte Pyxis Finger Massager er helt genial, fordi den kan festes fast på fingeren, og er dermed lett å bruke. Men den har dessverre bare en styrke, noe som gjør den mer eller mindre ubrukelig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here