Svensk stjerne på Folken

0

Torsdag 29. oktober spilte Veronica Maggio for utsolgt sal på Folken i Stavanger. Artisten spilte en splitter ny låt, men tok også med gamle hiter.

Maggio

 

Tekst og foto: Sofie Birgitte Andersen

Det var en svartkledd Veronica Maggio som først trådde opp på scenen. På seg hadde hun en lang, ganske sær kjole, som kunne minne litt om en prestekjole. I løpet av den første sangen hadde hun allerede kledd av seg det litt merkelige plagget og avslørte en magetopp, og et kort skjørt. Fremdeles svartkledd, skjørtet var helt svart mens toppen hadde røde striper.

Fantastisk publikumskontakt
Jubel fylte salen idet Maggio trådde inn på scenen. Fordi det ikke var noe oppvarmingsband, hadde publikum mye energi og ubrukt stemmebånd da showet startet. Artisten var i stor grad med på å oppmuntre publikum til å danse og synge. Hun hadde en strålende publikumskontakt. Hun opptrede med en fin balanse mellom å være publikumsfokusert og å leve i musikken. Hun er en dyktig sanger og lever seg virkelig inn i musikken.

Konsertens gang
Det var tydelig at Maggio hadde truffet med låtvalget. Publikum, og da særlig de som sto nærmest scenen, sang og danset gjennom hele konserten. Publikumsstemningen var altså på topp. Maggio startet konserten med «Jag lovar». Videre var konserten en miks av både nye og gamle låter. Til slutt spilte hun «Hädenefter», og gikk av scenen. En slags desperasjon spredte seg i publikum. Skulle ikke den store låten komme? Mange ropte «En gang til», andre ropte «Jag kommer», og så var hun der igjen. Med bare piano som bakgrunn sang hun «Snälla bli min». Jubel fra salen, men fremdeles ventet publikum. Det kunne jo ikke være slik at hun ikke skulle spille låten alle ventet på? Stemningen i salen hadde nå gått fra å vær sprudlende, til nesten stressa. Men Maggio lurte alle, for hun visste hvilken sang publikum ventet på. Når «Jag kommer» endelig kom sluttet desperasjonen og i stedet ble det totalt gledesskrik. Etter sangen var ferdig ville publikum fremdeles ha mer, men da lyset gikk på var de klar til å forlate salen. Publikums halser og dansemuskler var såre, men ellers var de lykkelige.

Veronica Maggio

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here