Ikke bare Bare Egil på kryss og tvers

0

Ikke Bare Bare Egil Band Band spiller i kveld på Folken. SmiS møtte Bare Egil før konserten. 

Bare Egil

Tekst: Susann Marthinsen Foto: Presse/L-P Lorentz

Bare Egil med band, er igjen på Norgesturné, og i kveld står Stavanger for tur. “Viserockeren” kjent for sine humoristiske tekster er godt kjent i Stavanger, og har skyhøye forventninger til kveldens konsert.

– Stavanger er en by som er vanskelig å spille i som et Oslo-band, men på Folken blir jeg alltid godt mottat, sier Egil.

Det er en avslappet artist som sitter på Bøker og Børst denne fredagen. Hans nye album “Norge på kryss og tvers vol. 3” har blitt sluppet i dag, det samme har boken med samme navn. I kveld vil vi få en smak av hva det nye albumet har å by på, samt en helt ny sang som handler om Stavanger-dialekten.

– De fleste mener nemlig at Stavangerdialekten er den styggeste i landet, selv om Pia Tjelta gjør en formidabel innsats for å skape mer positive assosiasjoner til ulydene. Hva kommer dette av? Jeg har gjort et formidabelt forskningsarbeid og har kommet fram til noen oppsiktsvekkende sammenhenger mellom den regionale musikkforståelse og dialekten. Dette har resultert i en utrolig svingende ska-låt som heter Alle scatter i Stavanger, skriver Egil i en pressemelding.

Han lover også at det ikke bare vil bli nytt materiale, vi kan forvente oss en del gamle slagere.

Du kan lese et mer omfattende intervju i neste ukes utgave av SmiS

Konserten på Folken starter klokken 21:00 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here