Vil du se Margaret Berger live?

4

Margaret Berger har med sin deltakelse i ESC igjen kapret nordmenns gunst. Lørdag 30. november bringer hun sitt elektroniske musikalske uttrykk til Tou scene.

 

margaret_05

Margaret Berger startet sin artistkarriere i 2004, kun 18 år gammel. Berger ble nummer to i den andre sesongen av Idol. Siden den gang har hun sluppet to album og en EP og vunnet Spellemann for beste musikkvideo. Sist gang vi så henne i aksjon var når hun forsvarte Norges ære i den velkjente sangkonkurransen, Eurovision Song Contest. Der oppnådde Margaret en veldig respektabel fjerdeplass, av i alt 24 deltakere med låten “I feed you my love”, en sang som også toppet salgslistene på iTunes. På lørdag 30. november skal Berger spille på Tou Scene.  I den anledning lodder vi i SmiS ut to billetter til konserten. Hvis du har lyst å se Margaret Berger live på Tou Scene, så kan du sende en mail til kultur@smis.no, der du skriver at du har lyst på billett. De to heldige som får billettene får i tillegg møte Berger.