Ta deg en puledag

0

Av: Julie Renée Buene

Eksamenstida er for fullt i gang. Dagene fylles med lesing, pugging og skriving. Mye av gleden i hverdagen blir bortprioritert til fordel for eksamensforberedelser. I forrige utgave av SmiS kunne vi lese at det var anbefalt å ta pauser fra lesingen for å koble av og stresse ned. Avkobling kan føre til at du presterer bedre på eksamen. Hva er vel da bedre enn å koble av med en god gammeldags puledag? Unnskyldningen er klar, det er jo for at du skal gjøre det bedre på eksamen.

Sett rett og slett av en hel dag til puling og kos av alle ønskede former. En dag dedikert til nytelse og seksuelle eksperimenter, der du har god tid til å få utløp for dine villeste fantasier. Start dagen med en «frokost på senga», og spis gjerne også der. Ta alle måltidene der, og ikke glem desserten, som selvfølgelig serveres på naken kropp. Hele dagen kan tilbringes i senga, eller hvor det enn måtte ønskes. Her kommer også min greie for konkurranse inn; hvor mange ganger kan vi ha sex på en dag? Eller hvor mange steder kan vi ha sex på på en dag? Etter en slik dag vil du være helt utpult og klar til å takle studienes utfordringer.

Det er noe alle burde gjøre en gang i blant. Ikke bare i eksamenstida, men gjerne en gang i måneden. Det fungerer som en fin ferie fra hverdagen. Sex reduserer stress og gjør deg lykkeligere. Det gjør at du får fokuset bort fra alt av slitsomheter en stund, samtidig som man får sin dose fysisk aktivitet. Dessuten er det verdens diggeste hobby.

Men så er det dessverre slik at ikke alle egentlig har tid til en hel dag i senga. Det er uansett ikke nok med bare én dag. Uavhengig av om man tar en puledag eller ikke, burde man sette av litt tid midt på dagen, helst hver dag, til å knulle ut frustrasjon. Det har alle både tid til, og godt av. Så kan man gå tilbake til jobbingen med forbedret konsentrasjon.