IKKE bruk kondom!

0

Av: Julie Rene Buene

Stearinlysene blafrer i den svale brisen fra soveromsvinduet. Lakenet er dekket med små roseblader. Fra stereoanlegget kommer det ut en stemningsfull soulsang. Pusten vår går i takt med hverandre og pulsen stiger. Den glinsede oljen på kroppene våre gjør nærheten enda deiligere. Ereksjonen er fullkommen. Kyssene blir dypere og mer lengtende. Hender løper løpsk over hver centimeter av naken hud. Kroppene lengter etter hverandre, og vi klarer ikke å vente lengre. Det er så hett at det er like før man kommer bare av tanken på penetrering.

Men så kommer elementet som er i stand til å ødelegge alt som har vært av lengtelse: «Har du kondom?». Skal vi virkelig ta en pause, kløne til alt og snuble i klærne for å finne et kondom? En ekte stemningsdreper. Så når man først har funnet den frem, blir det enda mindre sexy. Pakningen er vanskelig å få opp. Kondomet er klart til å tres på, men den lange pausen har gjort ereksjonen mindre fullkommen. Etter et tåpelig samarbeid om å få den opp igjen og få på dritten, kan man endelig fortsette.

Men kondomet er  langt fra ferdig med å ødelegge. Det gjør det hele mindre intimt. Følelsen er nedsatt og plutselig sprekker det eller sklir av. Sexen blir plutselig alt annet enn impulsivt og lidenskapelig.

Nei, jeg oppfordrer ikke til å risikere uønsket graviditet eller smitte av kjønnssykdommer. Jeg mener bare at kondom som prevensjonsmiddel ikke alltid er det beste alternativet. Det er selvfølgelig individuelt, og kommer helt an på situasjonen. Er det et one night stand, for guds skyld – bruk kondom. Er det en reell fare for smitte av kjønnssykdommer er det det beste, og eneste alternativet. Men er det slik at man er i et monogamt forhold, burde kondom være det siste alternativet. Da kan man heller ty til p-piller, p-stav, p-sprøyte- og diverse. Det finnes mye å velge mellom, og kan du velge det.. gjør det!