Sex på nye steder

0

Av: Julie Renée Buene (tekst)

sexspalte_v.p.johansen

Siden dette er min første sak som sexspaltist, tenkte jeg å starte med å fortelle litt om meg selv. Jeg er en frisinnet nordlending, opprinnelig fra en liten plass i Lofoten der det er svært lite å ta seg til. Det gir mye rom for kreativitet (på alle fronter). Da kan sex være en flott og tilfredsstillende fritidsyssel.

Etter hvert som man har tilbrakt mye tid i senga, kan den bli litt kjedelig, og man får behov for å prøve ut noe nytt. Da kan det være gøy å sprite opp sexen med å teste ut nye steder. Ikke misforstå, senga vil alltid være foretrukket på grunn av dens komfort og varme, men litt variasjon kan gjøre sexlivet enda bedre.

I første omgang kan man utforske det resten av boligen har å by på. Alle rommene burde innvies. Selv vil jeg anbefale en omgang på vaskemaskinen mens den er i gang. Overraskende nok er vaskemaskinen et bra sexleketøy; det vibrerer, og det vibrerer over hele kroppen! Mer på den romantiske siden kan sex i badekaret med flammende stearinlys, gode dufter, og et glass rødvin være fint- i teorien. I praksis vil støtene gjøre at vannet skvulper og tar livet av stearinlysene og vanner ut den gode vinen. Da vil jeg heller anbefale å gjøre badekaret til et rolig forspill, for så å avslutte foran speilet på badet der du kan nyte synet av din partner.

kan man velge å dra den enda litt lengre, og komme seg ut. I Nord-Norge var jeg velsignet med mye fin natur. Og så kjedelig som det ellers var der, måtte alt prøves ut. Da kan jeg bare med en gang si at hvis dere ønsker å ha sex på stranden, så burde dere planlegge det slik at dere har med noe å ligge på. Hvis du ser for deg når du har vært på stranden og skal ta på deg skoene med sandete føtter. Sand har motsatt effekt av glidemiddel, og fører bare med seg ubehag. Klarer man å unngå det kan sex på en strand være en fantastisk opplevelse. Utover det kan man ta en kjapp en bak et tre i skogen på søndagsturen, eller som belønning for å nå toppen av et fjell. Man trenger ikke nødvendigvis å avslutte det ute. Det kan være minst like bra å bruke det som en teaser til turen er over.

Tanken på at man kan bli oppdaget kan for mange virke opphissende. Sex på offentlige plasser kan gi et kick i hverdagen, og her er det mye å velge mellom: Offentlige toaletter, i bilen på en parkeringsplass, gymsalen på skolen, i en heis eller i en park for å nevne noen. Forresten, heis er bare gøy helt til den plutselig åpner seg og der står en sint mor og holder foran øynene til barna sine.