Valgkampens første debatt

1

Det er igjen klart for studentvalg ved UiS, og tirsdag 15.oktober ble det arrangert et Kick-off i regi av StOr. ISU, Velferdslista, Moderat liste og Den Multikulturelle listen stilte alle opp i valgkampens første debatt. Med bolig, kollektivtransport og undervisning blant temaene på agendaen, var det lagt opp til en god, og tidvis opphetet debatt på Tappetårnet.

Av: Rebecca Münster (reporter) og Julie Renée Buene (foto/redigering).

1 kommentar

  1. In fact, in the field of NBA basketball culture, Jordan Air and Kobe are important labels. The outside world also believes that Kobe is the NBA’s first superstar as well as an important business card for the global alliance since the Jordan era. Therefore, Jordan and Jordan brands to send gift, does have a significance to create new styles.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here