Sunnmørsk sjarm på Tou Scene

0
Mikhael Paskalev oste av sjarm på Tou Scene

Konsertlokalet på Tou scene var omtrent så fullt som Tou scene får blitt torsdag kveld. Hipsterkongen Mikhael Paskalev passet perfekt inn på den lille scenen, og allerede før konserten startet kjentes den velkjente ”konsertduften” – blandingen av svette og øl.

Av: Tone Oskarsen (tekst og bilde)

Mikhael Paskalev oste av sjarm på Tou Scene
Mikhael Paskalev oste av sjarm på Tou Scene

 

Dårlig publikum
– Denne låta handler om å ville ha en 12 år gammel jente, men det er helt greit når du er en 10 år gammel gutt, forklarte Paskalev på scenen mens de kjørte i gang ”What’s life without losers”. Videre ble det spilt et lite knippe søte kjærlighetssanger, men dette så ikke ut til å fenge publikum videre. Med unntak av et par (blod?)fans som sang med på alle låtene var det for mye publikumsprat under enkelte av de roligere låtene. Det ødelegger selvfølgelig deler av opplevelsen, men all cred til Paskalev og bandet som kjørte like deilig på med blant annet låta ”Woman”.

“I Spy”
Bandet går av scenen, og Paskalev blir stående alene med kassegitaren sin. Vi hører med en gang at det er tonene fra ”Susie” som fyller luften, og publikum er med på leken igjen. Billie Van sitter ved siden av scenen, ser ut i luften og synger med på en av Paskalevs beste låter. Til nå har det vært litt opp og ned med liv blant publikum, men alt forandres når bandet kommer på igjen og superhiten ”I spy” tar over. Publikum går mildt sagt av hengslene, og for første gang i løpet av konserten høres allsangen nesten like godt som Paskalevs egen stemme.

Konserten nærmer seg slutten nå. Gulvet er blitt passe klissete av passe masse øl, og Paskalev introduserer Billie Van som den kuleste dama i Norge. Og publikum er enige.

– Jeg tror jeg kan si hva som helst til dere nå og få samme respons.
Publikum jubler.
– Er dere feite?
Publikum jubler igjen.

Dette var en veldig fin konsert i et konsertlokale som passet artisten ypperlig.