Maktdemonstrasjon av Oilers på hjemmebane

0
Hockey-spaltist Tore Asheim mener Oilers ikke imponerer stort om dagen.

Publikum fikk akkurat det de ville ha på DNB Arena i kveld. Oppgjøret mot Stjernen ble en maktdemonstrasjon av et Oilerslag i scoringsform.

Oilers-Stjernen

Av: Bjørn Kåre Høie (tekst) og Lars K. Aalgaard (foto)

Etter å ha lånt bort DNB Arena til Kaizers Orchestra de siste to ukene, var det endelig Stavanger Oilers sin tur å underholde Stavangerpublikumet.

Og hvilken kveld det skulle bli for hjemmelaget. En nesten fullsatt DNB Arena fikk se Oilers` Stian Høygård sende pucken i mål bak Stjernen-keeper Chris Henrik Nygård, etter bare to minutter.

En hardt presset Stjernen-keeper måtte se pucken i mål bak seg igjen tre minutter etter det første målet.

Oilers dominerte
Oilers virket å ha rystet Stjernen, og dominerte spillet på isen de neste minuttene. En hardt presset Stjernen-keeper måtte se pucken i mål bak seg igjen tre minutter etter det første målet. Målscorer denne gang ble Martin Strandfelt.

De neste minuttene kom Stjernen mer inn i kampen, og etter 11 minutter fikk de satt inn en redusering ved Gustaf Thorell, som sendte pucken i mål bak en ellers god keeper i Oilersmålet.

Oilers svarte Stjernen umiddelbart, og kun ti sekunder etter Stjernen reduserte, gikk Oilers i strupen på bortelaget og satt inn nok et mål. Denne gangen var det Peter Lorentzen som fikk æren av å skyte pucken i mål.

Stjernen-keeper

Stjernen fikk første uttelling i andre periode
Nykommer på Oilers, Tommy Kristiansen, ville også være med på målshowet, og avsluttet et av mange flotte Oilersangrep med scoring etter 14 minutter. Lagene gikk til pause etter ferdigspilt første periode til Stillingen 4-1 til Oilers.

I andre periode fortsatte Oilers å dominere, men det var Stjernen som først fikk uttelling i målprotokollen, ved scoring av Ryan Annesley i det sjette spilte minutt.

Tredje periode ble en ren transportetappe for Oilers.

Oilers svarte med å score de to neste målene i perioden. Scoringer av Dan Kissel og Martin Strandfeldt gjorde at stillingen var 6-2 til Oilers etter andre periode.

Tredje periode ble en ren transportetappe for Oilers. Helt på tampen av perioden fikk Dan Kissel æren av å score kveldens siste mål. Kampen endte 7-2 til Oilers.

Oilers-Stjernen

Tidenes yngste Oilersspiller
Ekstra gøy for Oilers var det at trener Thoresen ga den 15 år gamle lokale unggutten Sander Bjelland Bjørnevoll spilletid, noe som gjorde han til tidenes yngste Oilersspiller.

– Det er en stor ære for meg å få være med å spille på Norges beste hockeylag, dette har alltid vært en drøm, sa debutanten etter kampen.