Nyåpnet etasje: Sports Performance

0

Tirsdag ettermiddag var det åpningsdag på den nye avdelingen på SiS sportssenter. Overetasjen på 600 m2 vil være et alternativ for de som er ute etter en ny og spennende form for trening.

DEMONSTRASJON: Under åpningen av den nye avdeligen på SiS sportssenter ble det holdt demonstasjoner av treningsapparatene.
DEMONSTRASJON: Under åpningen av den nye avdeligen på SiS sportssenter ble det holdt demonstasjoner av treningsapparatene.

Av: Marte Antonesen (tekst) & Piotr Tepka (foto).

– Dette har vi ventet lenge på. Det har vært en lang prosess, og vi er veldig fornøyd med resultatet, sa direktør Anne Tomasgaard.

Hun har brukt flere år på å videreutvikle konseptet Sport performance, som er helt eget for SiS Sportssenter.

– Vi har hatt denne avdelingen stående ubrukt lenge. Det har vært noen som har klaget på for liten plass, så behovet for å bygge var veldig sterkt. Men å si at avdelingen “Sports Performance” ble bygget kun for å frigjøre plass blir feil, mener Tomasgaard.

FORNØYD: Direktør på SiS sportssenter, Anne Thomasgaard, fortalte at det lå hardt arbeid bak den nyåpnede etasjen.
FORNØYD: Direktør på SiS sportssenter, Anne Tomasgaard, fortalte at det lå hardt arbeid bak den nyåpnede etasjen.

Hard trening for alle
Avdelingen “Sport performance” kan ved første øyekast virke som en treningsplass for de aller tøffeste, men Tomasgaard og de forskjellige trenerne presiserte at dette er trening for alle.

– Jeg ville skape en mer funksjonell trening. Vi vil være et senter som tar hensyn til de som faktisk trener, istedet for å fokusere på de medlemmene som slutter. Dermed har vi startet et treningskonsept som er veldig sosialt, samtidig som det er utfordrende og inspirerende på måter den mer “tradisjonelle” treningsøkten kanskje ikke er for alle i lengden, sa hun.

Egen plan
Fra og med fredag starter de faste oppleggene. Det vil være en egen plan for hva som skjer oppe. Blant annet vil det bli gruppeøkter og individuell trening i CrosSiS, Beast og Big Beast, og Møllers run.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here