Publikumsvikt for flinke Phoenix

0

Phoenix hovefestivalen

Konsert: Phoenix
Hvor: Hovefestivalen, Amfi
Når: Torsdag 4. juli

Av: Vilde Prestø Johansen (tekst & foto)

Gutta i Phoenix var klare for å gi et forrykende show, men publikummet på Hovefestivalen var ikke like klare for den franske gruppen.

Mild og god popmusikk fylte amfiet og alle nikket med til takten.


Phoenix ga nylig ut
platen “Bankrupt!” og har flere år bak seg som band, så franskmennene kan det å lage musikk. Det var veldig avslappende å høre på Phoenix når de spilte. Mild og god popmusikk fylte amfiet og alle nikket med til takten.

Det ødela totalt den stemningen som Phoenix prøvde så hardt å skape.

Phoenix hadde kanskje kontroll på scenen men manglet ofte kontrollen over publikum. Bandet prøvde så godt de kunne for å overvinne publikum men de klarte det ikke. Plutselig formet det seg en “dance battle” mellom noen av tilskuerne og all oppmerksomhet gikk dit. Det ødela totalt den stemningen som Phoenix prøvde så hardt å skape.

Men når bandet begynte å spille hiten “If I ever feel better,” klarte de å vri publikums oppmerksomhet mot scenen. Det ble en konstant berg og dal bane gjennom konserten.

De manglet den kontakten et band skal ha med publikum, slik at en konsert blir magisk og minneverdig.

Det manglet noe. De manglet den kontakten et band skal ha med publikum, slik at en konsert blir magisk og minneverdig. Man merket veldig godt på stemningen at det “lille ekstra” ikke var tilstede.

Phoenix pushet likevel forsatt på og spilte videre. En nydelig akustisk versjon av “Everything Everything” rundet av showet, og halve publikumet var borte før den siste noten ble spilt.

Frank Ocean skulle jo spille rett etterpå.

Phoenix skal ha for det de kan. De kan det å lage og spille flott musikk som alle kan nynne med til. Kanskje Hovepublikummet er for distré. Frank Ocean skulle jo spille rett etterpå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here