SmiS søker ny ansvarlig redaktør

0

Vår ansvarlige redaktør forlater sin stilling og vi er på jakt etter hans arvtaker. Ansvarlig redaktør er SmiS sin øverste leder og er en heltidsstilling.

logo_smis
Vi søker en selvstendig person med journalistutdanning og/eller erfaring fra mediebransjen. Du bør ha god kjennskap til og interesse for utdanningsstoff og populærkultur. Det er en fordel med god kunnskap om det lokale studentmiljøet. Du bør ha ledererfaring og tanker om hvordan du vil videreutvikle SmiS gjennom stoffproduksjon til avis, radio,
nettside og nett-TV.

Heltidsstillingen omfatter organisatorisk, økonomisk og redaksjonelt hovedansvar (med hjelp fra administrativ leder) for hele organisasjonen og alle redaksjonelle produkter.

Søknad med CV sendes til smis@smis.no med kopi til styreleder i SmiS, Mari Løvås på mari.loevaas@gmail.com. Spørsmål om stillingen kan rettes til ansvarlig redaktør
Lars André Dahl på telefonnummer: 474 19 999.

Søknadsfrist: søndag 14. april.

Studentmediene i Stavanger (SmiS) har vært Stavanger-studentenes talerør siden 1977. Avisa kommer ut 18 ganger i året, med et opplag på 4 000 eksemplarer hver utgave. I tillegg finnes oppdaterte nyheter på smis.no, samt TV-innslag og SmiS Radio. SmiS ledes av en heltidsansatt ansvarlig redaktør og har i tillegg fem deltidsansatte redaktører med ansvar for hver sin kanal. SmiS drives med støtte fra Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og inntekter fra eget annonsesalg. Omsetningen til avisen er på om lag én million kroner i året.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here