Studentmediene i Stavanger søker ny TV-redaktør

0

SmiS har vært Stavanger-studentenes talerør siden 1977. SmiS ledes av en heltidsansatt ansvarlig redaktør, to avisredaktører, nettredaktør, TV-redaktør og radioredaktør.

SmiS-TV ble et satsingsområdet i SmiS fra og med 2010. TV publiseres på smis.no, men har også et samarbeid med TV Vest. SmiS drives med støtte fra Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og inntekter fra eget annonsesalg. Omsetningen til SmiS er på om lag én million kroner i året.

Vår TV-redaktør har bestemt seg for å slutte i jobben og vi skal derfor ansette hans arvtaker. Studentmediene i Stavanger (SmiS) vil fortsette å styrke TV-satsingen og leter etter en person med stort engasjement og vilje til å utvikle SmiS-TV videre. Stillingen gir en unik mulighet til å være med på å bygge opp en sterk student-TV i Stavanger.

TV-redaktøren inngår i Studentmediene i Stavangers redaksjonsledelse og er lønnet med 3 000 kroner per måned. Stillingen er ment å kunne kombineres med heltidsstudier.

Du bør være en selvstendig person med medieutdanning eller erfaring fra mediebransjen. Du bør ha god kjennskap til TV-produksjon og mulighetene som ligger i TV-formatet. Ledererfaring er en fordel, og du bør ha klare tanker om hvordan du vil utvikle TV-satsingen til SmiS i samspill med stoffproduksjon til avis, radio og nettside.

Du bør også ha gjort deg opp tanker om hvordan Smis-TV kan utvikle sitt særpreg som en student-TV og hvordan vi videre kan bli en attraktiv organisasjon for engasjerte og kreative studenter som vil leke seg med TV-mediet.
Søknadsfrist: onsdag 13. februar 2013

Er du interessert?
Spørsmål om stillingen rettes til ansvarlig redaktør Lars André Dahl 93251024 eller smis@smis.no,
eller TV-redaktør Stian Skjerping på 92624474 eller tv@smis.no.
Send søknad med CV til smis@smis.no og tv@smis.no.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here