Tennistilbud for studenter

0

I august i fjor startet Studentidrettslaget ved Universitetet i Stavanger (STiL) opp med tennis for studenter. Tilbudet gjelder både nybegynnere og spillere som er på høyere nivå.

MEDLEM: Aleksander Omtvedt går på idretsslinjen ved UiS og benytter seg av STiL sitt tennistilbud.

Av: Maren Ege Tjoflåt og Marie Svendsen Aase (tekst & foto)

Tennistreningene består av mye egentrening, med spill en mot en. Nye spillere får imidlertid god hjelp og oppfølging fra ansvarlig trener og gruppeleder Henning Frøystein.

God pris

Prisen for å være med er fast medlemskapsavgift i STiL på 400 kroner i halvåret, for å dekke baneleien. STiL stiller med utstyret som spillerne trenger.

‒ Prisen er billig i forhold til å spille gjennom klubbregi. Grunnen til dette er at baneleien er billigere på dagtid enn på kveldstid. Det er en utfordrende idrett fordi den krever stor plass for få spillere, sier Frøystein.

STiL har treninger på tirsdager fra 12:30 til 14:00. I dette tidsrommet har universitetet satt av tid til studentorganisasjoner og aktiviteter.

Fremtidsplaner

En av studentene som benytter seg av STiLs tennistilbud, er Aleksander Omtvedt, som er inne i sitt siste år på idrettslinjen ved UiS.

‒  Jeg synes det er et bra opplegg til en veldig god pris, sier Omtvedt.

Å ha Henning Frøystein som trener er lærerikt, og ifølge Omtvedt er han en av de beste i klubben. Fremtidsplanene for gruppen er i første omgang å ha et tennistilbud, men å følge opp etter hvert med turneringer for nybegynnere. I februar skal Omtvedt delta i sin første turnering siden han begynte å spille i fjor sommer.

‒  Det blir spennende å delta i en turnering, sier han.

Les mer om tennis og STiL i neste utgave av SmiS avis som kommer ut onsdag 30. januar.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here