Ingen mesterkokk ved UiS

0

For første gang skulle Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) kafé arrangere konkurransen Studentenes mesterkokk. De endte derimot opp med å måtte avlyse konkurransen. 

KONKURRANSE: Det blir ikke kåret noen mesterkokk blant studentene ved UiS enda (illustrasjonsfoto).

Av: Silje Foss Langeland (tekst & foto)

Tre lag skulle konkurrere mot hverandre i å lage både hovedrett og dessert til fire personer. Premien de kunne vinne var gavekort på 1000 kroner til hvert av lagmedlemmene.

Desverre meldte kun to lag seg på konkurransen, og dermed måtte SiS kafé sette konkurransen på vent. Initiativtaker til Studentenes mesterkokk og daglig leder ved SiS kafé, Arve Kristiansen, tror grunnen til at så få meldte seg på konkurransen er at den ble holdt for tidlig i semesteret.

– Det er ikke sikkert at studentene har kommer ordentlig i gang igjen etter julferien og dermed kanskje ikke fikk med seg informasjonen om denne konkurransen, sier Kristiansen.

Flere premier
Konkurransen skulle gått ut på at lagene fikk velge råvarer, med én time til å lage maten. Vinneren skulle kåres av en jury bestående av fagolk fra A.Idsøe og Bama, i tillegg til studentrepresentanter. Lagene som ikke stakk av med seieren ville også få premie.

– Vi synes det er kjekt å oppmuntre til en slik konkurranse, og samtidig aktivere studentene på denne måten, sier Kristiansen.

Prøver på nytt
SiS kafé har planer om å arrangere konkurransen på nytt ved en senere anledning.

– Vi har ikke tatt stilling til når dette blir enda, men vi ønsker å få i gang konkurransen igjen ved en senere anledning. Det er bare å følge med på facebook-gruppen vår og SiS sine hjemmesider, i tillegg til at vi sender ut mail til alle studentorganisasjonene ved UiS, avslutter Kristiansen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here