Hvem fortjener en begeistRing?

0

Den første begeistringsprisen på UiS ble delt ut for fire år siden, og startet en fortsatt ung tradisjon. Nå er det åpnet for nominasjon av kandidater til årets pris.

Av : Jone Ramnefjell (tekst)

Studentpresten ved UiS, Stefan Emmerhoff, var den som tok initiativet til begeistringsprisen (arkivfoto: Lars André Dahl).

Initiativet til begeistringsprisen kom fra studentprest Stefan Emmerhoff.

– For fire-fem år siden var det en del misnøye og dårlig stemning på universitetet, forteller han.
Derfor ville han få mer fokus på det positive.

Fikk idéen fra idrettsgallaen
Studentpresten fikk en idé om å lage en pris som skulle sette fokus på alt det gode som ble gjort av frivillige studenter og foretak på campus.

‒ Jeg så på idrettsgallaen, og så hvor rørt en eldre mann ble da han fikk tildelt frivillighetsprisen, forteller Emmerhoff, og at han da tenkte at Universitetet i Stavanger også trengte en slik pris.

Studentpresten la frem idéen sin for studentsamskipnaden, og de ble fort enige om et samarbeid for å gjøre prisen til en realitet. Prisen skal deles ut til studenter, studentorganisasjoner, linjeforeninger eller andre tiltak som har bidratt til trivsel i Stavanger sitt studentmiljø.

Åpen nominasjon
‒ Det er åpen nominasjon for denne utdelingen, altså kan hvem som helst foreslås for oss i juryen. Deretter er det opp til oss å bli enige om tre til fem nominerte. Selve utdelingsseremonien foregår i UGÅ, der vi offentliggjør vinneren, sier han.

Tidligere vinnere av begeistringsprisen:

2009: ØSF

2010: Bjørn Harald Lye & Simon Førland

2011: Tappetårnet

Kandidatforslag kan, med en begrunnelse, sendes inn frem til fredag 15. februar, til nestleder@stor.uis.no.

Les mer om begeistringsprisen i neste utgave av SmiS avis som kommer ut onsdag 16. januar.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here