SmiS søker teknisk ansvarlig

0

SmiS oppretter en ny betalt stilling, og søker herved en teknisk begavet person til stillingen teknisk ansvarlig i vår studentorganisasjon.


Teknisk ansvarlig har blant annet ansvar for at radioens systemer fungerer, samt å holde dataparken på SmiS-huset operativ. I tillegg ansvar for at nettsiden www.smis.no fungerer som den skal.
Jobben innebærer generell vedlikehold og utbedring av de tekniske systemene. Teknisk ansvarlig har ansvaret for at våre systemer er klar for radioavvikling, at nettsiden www.smis.no er vedlikeholdt for vår nettredaktør. Stillingen innebærer eventuelle utbedringer av nettsiden.

Vi søker etter en person som har interesse og erfaring med IT-behandling. Vi ser etter en engasjert sjel med interesse for å være med på å utvikle våre systemer på best mulig måte, samtidig som du kan jobbe selvstendig og er teknisk kompetent. Du rapporterer til ansvarlig redaktør. Dugnadsarbeid utover stillingens honorering må påberegnes.

Stillingen er honorert med 2 000 kroner i måneden. Spørsmål om stillingen kan rettes til radioredaktør Fredrik Kayser på epost radio@smis.no/telefon 926 83 513, eller til ansvarlig redaktør Lars André Dahl på 474 19 999. Opplæring blir gitt.

Søknad leveres til styreleder Mari Løvås på mail mari.loevaas@gmail.com, og til ansvarlig redaktør Lars André Dahl på smis@smis.no.

Søknadsfrist: 30.november 2012

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here