Bald For Bieber

0

Det hele startet med tweeten «Pop star Justin Bieber was diagnosed with cancer earlier this morning. Bieber fans are shaving their heads to show their support». 

Av: Marie Svendsen Aase @marie_aase (tekst) 

Tidligere i høst gikk det rykter om at Justin Bieber hadde fått kreft. For å gi han støtte skulle man derfor gå «Bald for Bieber». Med verdens kanskje mest dedikerte fans, var det flere fjortiser som valgte å gi sin støtte til Bieber gjennom å skalpere de tomme hjernene sine. Dermed gikk de motsatt vei av den vanlige tradisjonen i november, «movember», som innebærer å ikke barbere seg, og som på ordentlig er til for å støtte kreftsaken.

Det siste nye angående Bieber er #StayStrongJustin, som er en støtteerklæring til Bieber etter bruddet med Selena Gomez. @livefor_t0day skriver: «#StayStrongJustin? For a break up? Really? And I thought #BaldforBieber was stupid». Jeg vil si at begge delene er ganske dumt, men å skalle seg for Bieber, av alle mennesker, tar kaka.

Det kan være flott å støtte noen som har kreft på den måten, men en skal være ganske sikker før en gjør så drastiske tiltak. @taaypayne skriver: «It must’ve sucked when all the beliebers realized that Justin didn’t have cancer after they’d already shaved their heads». Det er til og med opprettet en egen støtteprofil for kreft-Bieber på Twitter, @BaldforJustinB. «OMG guys just imagine if I shave like all my head, and then Justin would use my hair as a wig!! Like I could dye right here», lyder det fra støttekontoen.

Min tolv år gamle søster, som har erklært seg selv som Norges største «belieber», lot seg heldigvis ikke lure til å la lokkene falle denne gangen. Men never say never. Your world is my world, and my fight is your fight, ifølge Bieber selv. Eller som @BaldforJustinB sier: «Don’t let the haterz get to you, Justin! You’ve got so many people who care about you, and we’ll always be by your side <3NEVERSAYNEVER<3».

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here