SmiS søker ny nettredaktør

0

Studentmediene i Stavanger (SmiS) sin nettredaktør skal ut i praksis fra studiet sitt, og har derfor sagt opp sin stilling. Dermed søker SmiS ny nettredaktør.

Du er en selvstendig person med journalistutdanning eller erfaring fra mediebransjen. Erfaring med nettjournalistikk er en fordel, samt egne tanker om hvordan SmiS skal utvikle sin nettsatsing. God kjennskap til sosiale medier og IT generelt er en fordel.

Stillingen omfatter hovedansvar for å oppdatere SmiS sin nettside og holde den «levende». Du rapporterer til ansvarlig redaktør, og har ansvar for elektronisk publisering av egne saker, såvel som pdf-versjon av papirutgave og andres innsendte artikler. Stillingen har sin hovedvekt på fullt redaksjonelt ansvar for nettsiden i samspill med ansvarlig redaktør, samt at du skal tilegne deg enkel nettkunnskap om SmiS’ nettsider. I tillegg kommer oppmøte på administrasjonsmøter, redaksjonsmøter, deskemøter og utviklingsmøter. Dugnadsarbeid må påberegnes for å tilfredsstille stillingens krav.

Arbeidet lønnes med 2000 kroner i måneden. Opplæring gis av avtroppende nettredaktør.

Spørsmål om stillingen rettes til ansvarlig redaktør Lars André Dahl (93 25 10 24) eller nåværende nettredaktør Vilde Mebust Erichsen (928 22 760).
Søknadsfrist: 30.november.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here