Kongen og dronningen av Twitter

0

Monarki er en styreform hvor statens øverste representant, monarken, er konge eller annen fyrste. Kong Harald Rex heter Norges representant, og ved hans side sitter dronning Sonja Regina. I alle fall på Twitter.

Av: Marie Svendsen Aase (tekst)

@KongenDin har vært på twitter en stund, mens hans bedre halvdel @ReginaSonja er relativt ny på det sosiale mediet. Et av hennes første gullkorn lyder som følger: «Når jeg blir tørst svelger jeg mitt eget spytt». Veldig «classy».

For å finne en av Kong Haralds første tweets må vi to år tilbake: «Dronningen og jeg reiser mye rundt i vårt vakre land og er begge enige om at Lillestrøm er veldig stygt». Sant nok.

Jeg liker å tenke at Harald Rex er den virkelige Kong Harald, og at Sonja Regina er den virkelige Dronning Sonja. Det gjør det norske kongeparet en smule artigere. Prøv det neste gang du hører kongens meget interessante nyttårstale. Du kan se for deg Harald i en av disse settingene: «Det hender at jeg bare tisser meg halvferdig for å komme fort tilbake til supermario». «Sonja har gitt meg sugemerke på halsen så jeg må ha pologenser i neste statsråd».

Eller som Sonja Regina skriver: «Sa nettopp til Harald at han skulle legge fra seg Game Boyen og komme til kveldsmat. Han kastet capsen med propell i veggen og geipet». Tro meg, nyttårstalen blir aldri den samme igjen.

Om du vil leve i den tro at det er selve kongeparet som står bak de to Twitterprofilene, slutt og les. Hvem, om ikke det ordentlige kongeparet, står bak disse morsomhetene som gjør Twitter til et lyspunkt en mørk høstkveld? Jo, Odd-Magnus Williamson (han fra Torsdag kveld fra Nydalen) står bak pseudonymet Harald Rex. Kontoen er kanksje den mest populære fiktive kontoen av alle fiktive kontoer i Norge, det er til og med gitt ut en egen bok om den.

Hvem som står bak Sonja Regina er fortsatt ukjent, men underholdning er det i alle fall. Er du ikke på Twitter, kan du også søke opp profilene på Facebook. Det anbefales.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here