Bursdagsfeiring for SiS

0

Etter lang tids forberedelser nærmer det seg med stormskritt 40-årsdagsfeiring for Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS).  På gjestelista står alle byens studenter.

Karpe Diem er med på 40-årsdagsfeiringen til SiS. Foto: Stian Andersen.

Av: Ivar Vasstveit (tekst) 

Kalaset går av stabelen tirsdag 23. oktober med konserten i Stavanger konserthus som hovedattraksjon. På scenen står Karpe Diem og Datarock som begge har pratet med SmiS om den kommende konserten tidligere i høst. Blant annet kunne gutta i Datarock love «en øm moshpit».

Halftens bursdagsfeiring
For SiS er det viktig at feiringen skal være mer enn «en vanlig konsert».
–       Vi vil at det skal være en helaftens bursdagsfeiring som byr på litt mer, ikke bare en konsert hvor folk kommer, ser og går hjem igjen. I stedet vil vi at folk skal kunne møtes både før og etter konserten, ta en øl eller en brus og snakke sammen, forteller kommunikasjonsjef i SiS Benedicte Titlestad.

Vi vil at det skal være en helaftens bursdagsfeiring som byr på litt mer.

Både vorspiel og nachspiel
For å lage en slik helhetlig bursdagsfest blir det først vorspiel på Tappetårnet, med gratis mat, nærmere sagt pizzasnurrer både i vanlig og vegetarisk format, før bussene går til konserthuset. Etterpå går turen videre til Folken og nachspiel der. Til nattmat påstudentersamfunnet, også denne betalt av SiS,  blir det chiligryte, «eller noe i den dur».

I forbindelse med selve konserten er det konserthuset som tar seg av det meste praktiske. Titlestad er full av lovord til staben i det nye praktbygget.
–       Vi hadde et møte for noen dager siden og det ser bra ut så langt. Det har vært et veldig positivt samarbeid, alle er profesjonelle og dyktige.

Åpent for alle studenter
Under forberedelsene til jubileet har det vært viktig poeng for SiS at bursdagsfeiringen skal være for samtlige av Stavangers studenter, ikke bare de som holder til på Ullandhaug.
–       Det er jo utrolig kjekt at UiS-studentene omfavner arrangementet. I tillegg har vi blant annet vært på stands på Diakonhjemmet, Misjonshøyskolen, BI og Kunstskolen. Det er ikke tvang, men vi vil så gjerne at alle skal være med, forteller Titlestad.

Det er ikke tvang, men vi vil så gjerne at alle skal være med!

Godt billettsalg
På forhånd har det vært knyttet litt spenning til hvor trangt det kommer til å bli om plassen i flerbrukssalen Zetlitz, som i utgangspunktet rommer 1900 personer. Så langt ser det bra ut.
–       Jeg er ikke helt sikker på hvor mange billetter det faktisk er igjen, men det er blitt solgt veldig mange, sier Titlestad.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here