– Har misjon gått ut på dato?

0

Så fort sceneteppet går igjen på torsdagens forestilling av «OH MY GOD» på Rogaland Teater, tar studentprest Stefan Emmerhoff ordet. 

«OH MY GOD» er en humoristisk forestilling om misjonsmiljøet på 50-tallet. Foto: Presse.

Av: Vilde Mebust Erichsen (tekst)

I forbindelse med forestillingen «OH MY GOD» torsdag 18.oktober, har Rogaland Teater inngått et samarbeid med blant annet studentprest Stefan Emmerrhoff, den moderne misjonæren Mons Gunnar Selstø og Viking-spilleren Vidar Nisja for å skape en etterprat.

– Vi vil bruke kort tid på historien til misjonsmiljøet, og heller fokusere på hvordan utviklingen har vært. Er det viktig for oss å komme med bibelen til Afrika i 2012?, sier Emmerhoff som vil være ordstyrer denne kvelden.

Er det viktig for oss å komme med bibelen til Afrika i 2012?

Etterprat for alle
Etterpraten vil gå under navnet «Mission impossible – is mission possible?», og vil bruke forestillingen«OH MY GOD» som utgangspunkt til å diskutere blant annet moderne misjon.

– Misjon handler om å krysse både kulturelle og geografiske landegrenser, noe som kan være spennende for alle, sier studentpresten og anbefaler alle studenter å delta.

– Uansett om man er kristen eller ikke, så er man omgitt av religion, sier Emmerhoff.

Godt samarbeid
Pernille Kaldestad, informasjonssjef ved Rogaland Teater, er veldig glad for samarbeidet for å få til denne kvelden.

– Vi vil få studentene til å få øynene opp for det som skjer på teateret og jeg tror de fleste vil få en positiv overraskelse av denne forestillingen, sier Kaldestad som kan lokke med gode studentpriser.

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here