SmiS-Radio presenterer: Nørdcast

0

SmiS-Radio har gleden av å presentere den solide podcasten Nørdcast som en tilføying til den allerede sterke radiohøsten.

Alle i verden er en form for nerder. Du kan være en nerd med sær interesse for softis, stiftemaskiner eller blokkfløyter. Det har ingen betydning. Alle er nerder, og alle burde være stolt.  Gjengen i Nørdcast er stolt. Samlingen består av tre kompiser: Bjarte, Tim og Hallgeir. To ganger i uken gir de deg en oppdatering på nerdefronten i forhold til dataspill, tv-serier, filmer, gadgets, hype og sexytime.  Samtaleemnene er utallige. Pratet er uendelig. Og underholdningen er massiv.

Hør nettradio her!

Ønsker du å være med i SmiS-Radio? Ta kontakt på fkayser@live.com eller tlf: 92683513.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here