Bjarte Odin skal styre Fadder 2013

0

Bjarte Odin Kvamme (21) er valgt til å ta over Fadder-tøylene etter Kevin Mc Tiernan. Den tidligere russepresidenten har fokus på arrangement til studenter som ikke drikker alkohol, og er klar på faddernes rolle.

SJEFSKONTORET: Bjarte Odin Kvamme, UiS-studentenes nye Fadder-sjef, på plass i Fadder-hjørnet i andre etasje i Studentenes Hus.

:: Av Lars André Dahl (tekst & foto)

Under møtet i Studentparlamentet tirsdag 25.september ble Kvamme valgt inn enstemmig, etter at han ble stående som eneste kandidat til stillingen. Han er klar for å ta ansvaret.
– Jeg synes det er et veldig tungt verv, uten tvil, åpner han.
– I tillegg har jeg enormt store sko og fylle etter årets suksess, mener han om Fadder 2012.

Høster erfaring fra andre Faddere
Kvamme hadde før parlamentsmøtet en opponent til stillingen, men motstanderen trakk seg. I hvit skjorte og venstre hånd i gips, forklarte han hvordan han ville styre Fadder overfor studentlederne. Blant annet vil han se mot andre byer for inspirasjon.
– Uansett hvor mye større de andre byene er eller hvor mye større budsjettet deres er, går det an til å høste erfaringer fra andre. Jeg vil forsøke å få tilsendt rapporter, og opprette kontakt med andre Fadder-ledere for å få innspill. Det er ikke noe vits i å gjenoppfinne hjulet på ny, forteller offshoreteknologistudenten.

Les mer om hvilke planer den nye Fadder-sjefen har for neste års Fadder, og om han får sitt favorittband på scenen, i SmiS 14-2012.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here