En uformell kopp kaffe

0

Hver torsdag klokken to starter det som kan bli begynnelsen på et nytt vennskap. Da kan UiS-studenter møte opp i Bokkafeen i Kjølv Egelands hus på Coffee Around the World for å skape nye relasjoner, lære noe, og ikke minst drikke kaffe. 

Av: Stine Serigstad (tekst & foto)

Styremedlem i Coffee Around the World, Kamilla Eikeland Bergstrøm (25), ønsker at flere studenter dukker opp i Bokkafeen hver torsdag, for å utvide vennekretsen sin og bli kjent med folk fra hele verden.
‒ Alt foregår på engelsk, og det trengs. Her er et mangfold av nasjonaliteter representert. Jeg snakker med studenter fra blant annet Algerie, Spania, Frankrike, Litauen og Romania, sier hun.

Alt foregår på engelsk, og det trengs.

Kinolotteri
Alle i kafeen får utdelt hvert sitt lodd, før det en og en trekkes ut en vinner av kinobilletter. Kveldens film er Bourne Legacy. Assia Chelaghma (19) fra Algerie vinner en av billettene, og er veldig fornøyd. Dette er hennes andre gang på Coffee Around the World, og hun liker konseptet.
‒ Jeg var her i forrige uke, og syntes det var veldig interessant. Jeg har forelesning til klokken to og da løper jeg rett bort hit, forteller hun ivrig.

Les mer om Coffee Around the World i neste utgave av SmiS avis som kommer ut onsdag 26.september.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here