Fullt sirkus på Folken

0

Med tanke på utsolgte konserter i Tromsø og Trondheim, var det rett og slett skuffende at ikke mer enn 200 billetter var solgt til kveldens Sirkus Eliassen konsert på Folken. Men en konsert ble det – og litt av en konsert.

Sirkus Eliassen sammen den den velkjente kaninen.
Sirkus Eliassen sammen men den velkjente kaninen.

Av: Gustav Levang Iversen (tekst og foto) 

Hvem: Sirkus Eliassen
Hvor: Folken
Dag: Lørdag 22. september
Karakter: B

Til tross for et forsinket fly og en utsatt lydsjekk var det få primadonnanykker å spore, da konserten startet 21:20. Med skinnjakker, røde og blå, likeså bukser og de velkjente krøllene, var det ingen tvil om hvem som stod på scenen i kveld. Med en ukjent gitarspiller og trommis som vi ikke får vite navnet på, ble det hele toppet av et individ av ukjent kjønn som spradet rundt i kanindrakt som var med på å dra opp stemningen.

Energi uten like
Sirkus Eliassens lette tekster er der for at du skal glemme bekymringer fra hverdagen. Sangene hinter også både en og to ganger mot voksne mennesker i full gang med å bytte kroppsvæsker med hverandre. Hva gjør vel det, når tekstene fremføres som om man skal gå i graven når konserten er over? Brødrens energi og fremføringsglede skal det letes lenge etter.

Sangene hinter også både en og to ganger mot voksne mennesker i full gang med å bytte kroppsvæsker med hverandre.

Deilig underholdning 
Det labre oppmøtet satte ingen stopper for det feststemte publikummet som var møtt opp og alderen varierte fra såvidt lovlig, til godt over 50. Alder og kjønn spilte ingen rolle for den som ville ha deilig underholdning, for det var absolutt slik undertegnede opplevde det. Musikk og tekster fra Sirkus Eliassen er enkelt, forferdelig velklingende og det er kanskje derfor de er såpass populære som de er.

Hitene ”Æ vil bare dans” og ”Før du går” og deres debutsingel ”Hjem til dæ” var selvfølgelig med. De sender den som hører på tilbake til sommeren, til en sol som aldri går ned, og en følelse av at om man tenker positivt så skal det nok gå godt. Og det gjør det jo.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here