Anarki i radioapparatet

0

Med et titalls nye program er SmiS Radio beredt til å erobre ørene til Stavangerstudentene denne høsten. Et av de nye tilskuddene på sendeflaten er «RadioAnarki!» med «tres amigos» som vil dele det musikkmiljøet i byen har å by på med flere.

RADIOANARKISTENE: (F.v) Hans Olaf Aakre Myrvang, Daniel Vier og Michael Gjertsen.

Av: Ivar Vasstveit (tekst & foto)

–       Skal vi begynne? Ok. Hei, hei! Velkommen til andre program av «RadioAnarki!». Showet om lokal rockrelatert musikk fra Rogaland, sier programleder Hans Olaf Aakre Myrvang (29) konsentrert, men rolig.
Et headset er tredd over hodet hans og ansiktet er plassert i passelig avstand til mikrofonen på pulten foran han.
–       Hei, hei!, roper Michael Gjertsen (29), litt for ivrig, litt for nær mikrofonen sin og minst tusen desibel for høyt.

En kjapp vurdering av situasjonen fører til at musepekeren blir plassert over «Stop»-knappen i lydredigeringsprogrammet på datamaskinen. Klikk, klikk. Det ble for mye for systemet og opptaket må gjøres på ny. Målet med å lage radio er jo ikke å gjøre lytterne døve, det er de enige om.

–       Vi prøver på en gang til. Jeg tar en rask introduksjon og så snakker vi, instruerer programlederen.

 

Les mer om hvordan dette gikk i neste utgave av SmiS avis.
Bruk nettspilleren på www.smis.no for å høre «RadioAnarki!».

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here