SmiS Radio gir deg mer underholdning

0

I beste festivaltradisjon, er det en ren glede å presentere et nytt slipp av programmer på SmiS Radio. Samtlige programmer har premiere denne uken, og vil være tilgjengelig på nettspilleren på smis.no.  Heldigvis er det enda mer krutt i kanonene. Neste uke vil vi presentere enda flere programmer. Deriblant en podcast for nerder, og radio for sportavhengige. 

Radio Anarki

Tre kompiser, alle med alt for lang fartstid i alt for mange band, har tatt på seg oppgaven i å undervise deg i rocka lokalmusikk fra Rogaland. Trioen kaller seg RadioAnarki!, og gir deg sexy musikk, dårlig humor og tips til helgeaktiviteter en gang i uken på SmiS-Radio.

Hashtag

Tre nerdete jenter gir deg det viktigste som har skjedd den siste uken. Vi stalker A-kjendisene, B-Kjendisene, Å-kjendisene, wannabekjendisene, og en rekke mer eller mindre ukjente mennesker for å oppdatere deg om hva de har på hjertet. Det blir tørt, intenst og useriøst. Følg oss på twitter og facebook, selvsagt!

Jukebox

Alle ønsker å få kvalitetsmusikk servert i ørene. Den gleden skal Jukebox å gi deg. Ivar og Fredrik gir deg den nye spillelisten annenhver uke. Lastet med varierende godbiter, i alle mulige sjangre.

Ønsker du å bli med i radioen, ta kontakt på fkayser@live.com.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here