SmiS Radio gir deg høstunderholdningen

0

Slå deg ned i nærmeste godsofa, finn frem en billig vin anbefalt av Rogalands Avis, og tune inn på SmiS-Radio. SmiS-Radio har ekspandert, og i løpet av de neste ukene vil dere få tilstrekkelig med nye programmer. Alt fra programmer om fotball, film, reiseliv, sosiale medier og lokal musikk.  I første omgang introduserer vi tre nye program som er å finne under «nettradio» på hjemmesiden. Neste uke kommer flere. Glem heller ikke de kvalitetssikra programmene fra sist semester.«Kom Deg Opp» , «Knapper og Glansbilder»  og «Ok Film» har startet sesong to, og kommer med ukentlige sendinger.

Intentiv Film

«En mann som er selvtilfreds, er sjelden tilfreds med andre. De er til gjengjeld ikke tilbøyelig til å like ham» . Dette gjelder for samtlige programledere i «Intentiv Film» . Det beste radioprogrammet som er laget noensinne! (Hvis man ser bort i fra de aller, aller beste. Og de middels gode. Samt de dårlige). Her får du filmanalyse, anbefalinger, anmeldelser av filmer som aldri har blitt laget. Men ikke minst, masse, masse drit rett i trynet. Vi høres på eter’n! ”

Bak Mål

«Bak Mål»  er et dagsaktuelt fotballprogram som tar opp det viktigste som skjer i fotballverden. Har Ibrahimovic scoret på et brassespark fra 30 meter? Har Lionel Messi ytret ønske om klubbytte, eller vant Manchester United 5-0 over Liverpool i forrige serierunde? Vi prater om det! Mats Slaastad Birkelund, Theis Dalvang Kløvstad og Mattis Holt kal gi deg det nyeste nytt innen fotballen framover. Tune in!

Ryk og Reis

Vi er to uhøytidelige smårare østfoldingær som har tatt en liten tur rundt jordkloden. I programmet vårt «Ryk og Reis» skal vi dele alt fra kleine opplevelser vi helst skulle vært foruten, til hyggelige kosestunder under stjernehimmelen! Ønsker du fakta og seriøse tips  er ikke programmet for deg. Liker du historier om løsmage og fyllekuler i jungelen, bør du holde deg fast og bli med oss på tur!

Ønsker du å bli med i radioen, ta kontakt på fkayser@live.com.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here