«Sorry for party rocking!»

0

Glem Patti Smith. Glem Mogwai, og glem First Aid Kit. For meg var det LMFAO som tok kaka. Ikke fullt så mye på grunn av den nydelige musikken, men på grunn av min aller beste venn, Ole.
Av: Stine Serigstad (tekst & foto)

BLODFAN: Ole (12) var i ekstase under Rått og Råde da han fikk se LMFAO. (Bilde brukt med tillatelse.)

Ole er bare 12 år, men klokere kid skal du lete lenge etter. Viktigere her er at han er blodfan av LMFAO.

Jeg stod på siden av han da han for første gang var på konsert som ekte fan. Tekstene er godt kjente for lenge siden og dansetrinnene sitter som et skudd. «JUMP!» står det på storskjerm allerede før showet har begynt, og vi gjør oss klare for tidenes fest.

Ole er bare 12 år, men klokere kid skal du lete lenge etter. Viktigere her er at han er blodfan av LMFAO.

Oles uttrykk i det LMFAO entrer scenen kan omtrent ikke beskrives. Det er ekte lykke. Han er oppriktig glad og nesten i ekstase. Det tar ikke lang tid før vi begge står med hendene i været og hopper som følge av kommando fra elektropop-duoen. Jeg tar meg i og føle like mye lykke som Ole. Vi hopper, synger, digger og danser sammen, og jeg har aldri følt meg nærmere hverken ham eller gutta i LMFAO.

Ole står for det meste og måper. Han ser til tider opp på meg og rister på hodet.
– Jeg kan ikke tro jeg er 50 meter fra LMFAO!

Han har tatt på seg de kuleste klærne han eier og jeg har utført min jobb som bestevenn og kjøpt en skrikende gul t-skjorte til 250 kroner med teksten «SORRY FOR PARTY ROCKING».

Jeg kan ikke tro jeg er 50 meter fra LMFAO!

Fem av mine venninner står rundt ham og beundrer engasjementet. De tar bilder og filmer, men Ole enser dem ikke. Han er i en egen verden og ler rumpa av seg. Da badeballene har falt og de leopardmønsterkledde amerikanerne plutselig er bak scenen ser Ole på meg og lurer på om det er over allerede.

– De har jo ikke spilt Party Rock Anthem enda!, roper han. Nesten samtidig kommer Redfoo, SkyBlu og resten av crewet løpende tilbake på scenen. «PARTY ROCK IS IN THE HOUSE TONIGHT» durer ut av høytalerne, og de tuller ikke. Nå er det fest og vi shuffler alt vi kan.

Så var det over. Vi shuffler hjemover i lykkerus og vi er ikke det minste leie oss for å partyrocke.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here