OK Film: Latterliggjøring tre

0

God dag, god kveld, er livet ditt på stell? Vi håper det. Det samme kan ikke sies om stakkars Kaisa. Onsdag kveld ble det kjent at Kaisa tapte den evige konkurransen i sendingen av OK Film på SmiS-Radio. Dermed var det Erik sin tur å dele ut pinligheten selv. Kaisa måtte stappe tre pakker med «Hubba bubba» i kjeften, og forsøke å kjøpe ytterlige seks pakker til i kantinen. En kantine som ikke selger «Hubba Bubba». FUNNY!

OK Film er radioprogrammet for deg som ikke nødvendigvis bryr deg så mye om film. Er du interessert, er det en bonus. OK film er en evig konkurranse, fylt til randen av idiotiske leker, konkurranser og quizer. Vrien? Ingen vinner. I løpet av programmet deler programleder Fredrik Kayser ut pluss og minus poeng til deltakere Kaisa Dahl og Erik Iversens innsikter i filmens verden.

Du finner ukens sending på smis.no ved å klikke på nettradio.

Bli fan her:
http://www.facebook.com/okfilm

Neste uke garanterer vi en sprøstekt sending av de grandiose. Vi boltrer oss ned med spalter som «Ok filmnyhende», «OK unyttig filmfakta» , «Kven er den OK skuespilleren» og en fabelaktig anmeldelse av årets beste actionfilm: «The Raid: Redemption». Se traileren her:

http://www.youtube.com/watch?v=6f6f_kfp1Z8

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here